Affiliate Disclosure

Op deze website staan affiliate links die verwijzen naar andere websites. Wanneer je via een link op deze website een aankoop doet op de website waar je naar doorverwezen bent, ontvangt bogeygolf.nl daarvoor een kleine vergoeding. Dit betreft een affiliate marketing vergoeding voor ‘reclame’ op deze website en is een klein percentage van het aankoopbedrag. De producten die ook u koopt worden nooit duurder door het gebruik van deze affiliate links.

 

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatie doeleinden. Hoewel we er naar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

 

In geen geval is bogeygolf.nl aansprakelijk voor verlies of schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.

 

Via deze website wordt gelinkt naar andere websites die niet onder de controle van bogeygolf.nl staan. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijving de standpunten die erin worden geuit.

 

Er wordt alles aan gedaan om de website soepel te laten werken. Bogeygolf.nl neemt hier echter geen verantwoordelijkheid voor en is niet aansprakelijk voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website.