Introductie

 

De jaarlijkse TT-race in Assen is een evenement dat motorsportfans over de hele wereld in extase brengt. De adrenaline, de snelheid en de onvoorspelbaarheid van deze motorsportwedstrijd maken het een absolute must-see voor liefhebbers van de tweewielersport. Als je geen mogelijkheid hebt om de actie live bij te wonen op het legendarische TT Circuit Assen, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij Ziggo Sport kun je de TT rechtstreeks op je televisie volgen, en dat is iets waar elke fan enthousiast van wordt.

 

De TT: Een motorsportspektakel van wereldklasse

 

De TT-race in Assen is een van de meest prestigieuze evenementen in de wereld van de motorsport. Sinds de allereerste race in 1925 heeft de TT Assen een rijke geschiedenis opgebouwd en is het uitgegroeid tot een waar motorsporticoon. Het circuit staat bekend om zijn snelle en uitdagende lay-out, met beroemde bochten zoals de “Geert Timmer chicane” en “Ramshoek,” die zowel coureurs als toeschouwers telkens weer op de proef stellen.

Elk jaar trekken duizenden fans naar Assen om getuige te zijn van de spanning en sensatie van de TT. Het geluid van de brullende motoren, de geur van brandend rubber en de intensiteit van de competitie creëren een unieke sfeer die je moet ervaren om het te begrijpen.

 

Ziggo Sport: Live de TT-race in je woonkamer

 

Voor degenen die de race niet ter plaatse kunnen bijwonen, biedt Ziggo Sport een uitstekende oplossing om toch niets te hoeven missen. Als officiële broadcaster van de TT-race, biedt Ziggo Sport uitgebreide dekking van het evenement, rechtstreeks vanuit Assen naar je televisie.

Met Ziggo Sport kun je genieten van de kwalificaties, trainingssessies en natuurlijk de spannende races zelf. Het netwerk biedt gedetailleerd commentaar, interviews met coureurs en deskundige analyses, waardoor je een complete kijkervaring krijgt. Of je nu een doorgewinterde fan bent of net begint met het volgen van de motorsport, Ziggo Sport zorgt ervoor dat je niets mist van de actie op het TT Circuit Assen.

 

Hoe kun je Ziggo Sport ontvangen?

Om Ziggo Sport te kunnen ontvangen, moet je een abonnement hebben op Ziggo TV. Ziggo Sport is beschikbaar op verschillende kanalen, waaronder Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Racing en Ziggo Sport Extra. Deze kanalen bieden een scala aan sportevenementen, variërend van voetbal en Formule 1 tot tennis en, natuurlijk, motorsport.

 

Als je al een Ziggo TV-abonnement hebt, kun je de TT-race eenvoudig bekijken door af te stemmen op het juiste Ziggo Sport-kanaal. Als je nog geen abonnement hebt, kun je contact opnemen met Ziggo om je aan te melden voor hun tv-pakketten en specifiek vragen naar de kanalen waarop de TT-race wordt uitgezonden.

 

Ziggo Sport biedt niet alleen live-uitzendingen van de TT-race, maar ook uitgebreide samenvattingen, hoogtepunten en herhalingen. Dit stelt kijkers in staat om de opwinding en actie op elk gewenst moment te ervaren, zelfs als ze de live-uitzending hebben gemist.