Verbeter je spel met golfballen met visuele technologie

visuele technoglogie golfballen

Inhoudsopgave

Foto van hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

De opkomst van visuele technologische golfballen

Golfballen met visuele technologie worden steeds populairder onder golfers van alle niveaus. De technologie maakt gebruik van heldere kleuren en patronen om uitlijning en zichtbaarheid te verbeteren, wat golfers helpt hun spel naar een hoger niveau te tillen. Hier volgen enkele belangrijke voordelen van deze innovaties:

 

1. Betere uitlijning

Kleurrijke markeringen op de bal helpen je nauwkeurig richten bij elke slag.


2. Verbeterde putting

Vooral op de green maken deze ballen uitlijning makkelijker en verhogen ze de nauwkeurigheid.


3. Makkelijk terug te vinden

In ruig terrein of tijdens de herfst is de bal veel sneller te vinden dankzij de felle kleuren.


4. Visuele hulp voor senioren

Oudere golfers, wiens zicht kan achteruitgaan, profiteren enorm van de helderheid van deze ballen. Dit kan ervoor zorgen dat ze langer van hun spel blijven genieten.

 

5. Sneller eigen bal herkennen

Doordat de golfbal qua uiterlijk afwijkt herken je sneller je eigen bal.

Responsive Iframe

Voorbeelden van golfballen met visuele technologie

TaylorMade Tour Response Stripe

Kleuropties: limegroen, oranje, blauw, blauw/roze, multikleuren

TaylorMade prijst hun 360° CLEARPATH Alignment als de revolutionaire eigenschap van de Tour Response Stripe golfballen. Deze streep loopt helemaal rond de bal en helpt bij uitlijning, beschikbaar in limegroen, oranje, blauw, en blauw met roze details (voor de modebewuste golfer!).

 

Er is ook een multipack met verschillende kleuren. De 360° uitlijningsstreep is vooral bedoeld voor gebruik op de green, waardoor de bal eenvoudiger in de gewenste richting kan worden geplaatst en beter opvalt tegen een witte achtergrond.

TaylorMade Tour Response Stripe golfballen

TaylorMade TP5x Pix 3

Kleuropties: oranje
De TaylorMade TP5x Pix 3 heeft alle eigenschappen die we van een golfbal verlangen, zoals snelheid en gevoel. De rol van visuele technologie is echter niet vergeten. Deze nieuwste versie van de TP5x behoudt de gekleurde urethaanlagen die zijn ontworpen om te passen bij de verfgraphics, wat de duurzaamheid versterkt en zorgt voor een hoog kleurcontrast op de bal.

 

De originele oranje en zwarte ‘motion’-driehoeken zijn, op basis van feedback van klanten en professionals, aangepast naar diamantvormen. Deze strategisch geplaatste logo’s zijn ontworpen om meer kleur toe te voegen en de uitlijning gebruiksvriendelijker te maken.

TaylorMade TP5x Pix golfballen

TaylorMade Speed Soft Ink

Kleuropties: blauw en groen
Naast het aanbieden van een bal die meer afstand biedt dankzij zijn zachte gevoel, introduceert TaylorMade de Speed Soft Ink op de markt voor visuele technologie. Deze bal heeft een opvallend hoog-contrastontwerp met kleuraccenten in blauw of groen, die helpen bij de uitlijning en zichtbaarheid tijdens het spelen. De kleurrijke patronen geven de bal een speelse uitstraling, in tegenstelling tot de traditionele witte bal.

 

De graphics lijken op die van de TP5x, maar de Speed Soft Ink is gericht op golfers met een lager budget.

TaylorMade Speed Soft Ink golfballen
Responsive Iframe

Callaway Supersoft Splatter

Kleuropties: blauw en rood
De Splatter is de eerste visuele hulpmiddel in de Callaway Supersoft-golfballenlijn. Deze ballen hebben een 360°-spetterpatroon in blauw of rood, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid. Daarnaast is er een gekleurde pijl, in blauw of rood, met de tekst ‘Supersoft’, die specifiek kan worden gebruikt om de bal op de green uit te lijnen. De term ‘splatter’ is toepasselijk, omdat het lijkt alsof de kleur met een kwast op de bal is gespat, waardoor het ontwerp misschien minder opvallend is dan andere golfballen met visuele technologie.

Callaway Supersoft Splatter golfballen

Srixon Q-Star Tour Divide

Kleuropties: blauw, oranje en rood
Srixon is altijd een uitstekende keuze geweest voor gele golfballen, maar ze hebben nu waarschijnlijk de meest geavanceerde visuele technologie golfbal ontwikkeld met de Srixon Q-Star Tour Divide. Deze bal is eenvoudigweg verdeeld in twee helften: de ene helft is geel en de andere helft kan in blauw, oranje of rood worden gekozen.

 

De scheidingslijn tussen de twee kleuren kan dienen als een uitlijningsgids voor het putten, terwijl de felle kleuren ons helpen om de bal beter te zien, vooral wanneer deze in ruig gras of dikker terrein ligt. Ja, deze bal is heel anders dan de traditionele witte golfbal, maar dat is niet belangrijk. Als deze innovatie ons helpt beter te spelen of onze algehele golfervaring verbetert, zouden we het onszelf kwalijk nemen om de Srixon Q-Star TOUR Divide golfballen niet te overwegen.

Srixon Q-Star Tour Divide golfballen
taylormade tour stripe golfbal

Verbeter je spel vandaag nog!

Probeer de nieuwste golfballen met visuele technologie en ervaar zelf het verschil. Bezoek onderstaande webshop en bestel de perfecte bal voor jouw golfervaring!

jumbosports.com

Waarom golfballen met visuele technologie overwegen?

Naast de verbeterde prestatievoordelen, biedt visuele technologie vooral een praktisch voordeel: je verliest minder ballen en verbetert je nauwkeurigheid, vooral bij het putten. Voor golfers van elk niveau, van beginners tot ervaren spelers, kan dit leiden tot meer vertrouwen op de green en een beter algeheel spel.

 

Merken zoals TaylorMade, Callaway en Srixon hebben deze nieuwe generatie ballen in hun assortiment, en ze zijn het proberen waard voor iedereen die zijn spel wil verbeteren en met minder frustratie wil spelen.

 

Wil je minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar je golfbal en meer tijd besteden aan het verbeteren van je swing? Dan is het tijd om golfballen met visuele technologie aan je uitrusting toe te voegen!

Responsive Iframe