Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

Meest verkochte golfhandschoen

Footjoy Weathersof golfhandschoen

De Footjoy Weathersof is wereldwijd de meest verkochte golfhandschoen. Dat geldt ook voor Nederland. Inmiddels zijn er al ruim 90 miljoen Footjoy Weathersof golfhandschoenen verkocht. 

De handpalm is vervaardigd uit Cabretta leer met Coolmax microfiber materiaal voor een ademende bovenzijde. De belangrijkste plaatsen zijn voorzien van een extra leerlaag voor meer grip en duurzaamheid. De grotere klittenbandstrook maakt deze Footjoy WeatherSof golfhandschoen een perfecte handschoen voor iedere golfer! De handschoen is geschikt voor alle weersomstandigheden.

Footjoy WeatherSof
Footjoy weathersof golfhandschoen binnenkant

VERBETERDE DUURZAAMHEID
Advanced Performance Leather verhoogt het gevoel, duurzaamheid en grip op belangrijke stressgebieden.

ADEMEND MESH
Zacht PowerNet-mesh over de knokkels verbetert het ademend vermogen, comfort en flexibiliteit.

BUITENGEWONE PASVORM
Het exclusieve FiberSof-materiaal biedt de meest geavanceerde combinatie van een consistente pasvorm, zacht gevoel en een stevige grip.

Footjoy Wintersof: de meest verkochte winterhandschoenen

Het zal je niet verbazen maar de Footjoy Wintersof is meest verkochte golfhandschoen voor de winter. Deze wordt als paar verkocht zodat je niet met koude handen hoeft te golfen in de koude wintermaanden. De golfhandschoenen zijn voorzien van een gebreide manchet voor extra warmte en meer draagcomfort. De schuimfleecelaag aan de bovenkant van de handschoen houdt de warmte beter vast. Daardoor ben je nog beter bestand tegen de kou. Voor extra zichtbaarheid zijn de handschoenen voorzien van reflecterende biezen. 

FootJoy WinterSof golfhandschoen
Footjoy WeatherSof

Koopadvies over golfhandschoenen nodig? Lees het hier!