Leer beter te putten met Mike Malaska

Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

Putten zal dankzij Mike Malaska nooit meer hetzelfde zijn

Deze video met Mike Malaska over putten op YouTube moet je gezien hebben. Hij legt hier heel duidelijk uit wat de basisprincipes van het putten zijn en wat er nodig is voor de perfecte putt. Mike Malaska benaderd golf en de golfswing vanuit het het begrijpen wat er gebeurt.  

Don't Just 'Play' Golf, Understand It.

Voor elke golfer geldt dat de putter de meest gebruikte club in je tas is. Van al je slagen tijdens een ronde is doorgaans 40% tot 50% met je putter. De putter wordt op elke hole gebruikt en is waarschijnlijk het belangrijkste als het gaat om het verbeteren van scores. 

 

Denk er maar eens over na hoe vaak je een scoort door je eerste putt te holen. Dat is waarschijnlijk niet zo vaak. Als je de ‘greens in regulation’ statistieken volgt, weet je dat je 2 putts per hole moet hebben om PAR te krijgen. Als je je scores en putten wil verbeteren kijk dan een naar  onderstaande video met Mike Malaska. Een echter eye-opener hoe je je putten kan verbeteren door een aantal waardevolle tips:

Mike Malaska (2011 PGA National Teacher of the Year). Neem eens een kijkje op zijn YouTube kanaal of website MALASKA GOLF

Speelt altijd met dezelfde bal

Wat ook zeker van belang is bij het putten en je golfspel in het algemeen is dat je de golfbal waarmee je speelt leert kennen. Als je steeds met een andere bal speelt, weet je nooit hoe die bal speelt. Lees hier meer over het kiezen van de juiste golfbal voor jou! 

PuttOUT Pressure trainer

TIP Je kunt ook heel eenvoudig je putting skills thuis verbeteren met de PuttOUT Pressure Putt Trainer.