Golfreis tips: voorbereid op vakantie

Inhoudsopgave

golfreis - vrouw op golfbaan

Ik ga op golfreis en ik neem mee …

Wellicht heb je al meerdere golfreizen gemaakt, maar voor velen van ons geldt dat het voorbereiden van een ‘normale’ vakantie al genoeg stress en gedoe oplevert. Je wil natuurlijk overal aan gedacht hebben en niks vergeten. Maar als je op vakantie ook wil gaan golfen, of een golfreis wil maken, wordt de uitdaging vaak nog een stukje groter. Je moet ineens allerlei extra en vooral grote onhandige dingen gaan meenemen zoals je golfclubs en golftas, misschien ook wel je golftrolley en vergeet vooral je golfschoenen niet. Ga zo maar door. Dat past allemaal niet in je koffer als je gaat vliegen, maar misschien ook niet in je auto als met de auto op pad gaat.

Golfreis zelf zoeken & boeken of via een golfvakantie specialist

Wanneer je van plan bent om een golfreis te maken zijn er twee opties om dit aan te pakken. Je kunt als eerste alles zelf regelen door alles zelf uit te zoeken en te boeken. Denk hierbij aan het boeken van een accommodatie voor de overnachting, golfbaan zoeken en startijd(en) reserveren. En als je gaat vliegen het boeken van de vlucht inclusief het aanmelden van extra bagage als je ook je eigen golfset(s) mee wil nemen. Als je gaat vliegen wil je ter plaatse eventueel ook een auto huren. Dit kost veel tijd en uitzoekwerk, maar dit kan natuurlijk ook onderdeel zijn van de voorpret!

Mocht je met de auto door/naar Zwitserland of Oostenrijk gaan, schaf dan hier een vignet aan via onderstaande link/banner:

Reisbureau voor golfreizen

Je kunt ook alles regelen via een specialist in golfreizen en je volledig laten ontzorgen. Zij regelen het hotel of accommodatie, de starttijden (meestal voor verschillende golfbanen) en een huurauto als je verder weg gaat. De vlucht kun je zelf boeken, maar ook dat kun je door de golfreis specialist laten regelen.

 

Het grote voordeel hiervan is dat alles in een keer is geregeld en je één aanspreekpunt hebt voor je eventuele vragen. Mocht de reis onverhoopt niet door kunnen gaan en moet de reis worden geannuleerd, dan heb je ook maar met één organisatie te maken.

 

Het is niet zo dat een golfreis specialist altijd duurder is dan wanneer je alles zelf regelt. Vaak kunnen zij een compleet arrangement scherp aanbieden omdat zij korting krijgen op bijvoorbeeld de hotels en golfbanen vanwege de ‘volumes’ die zij inkopen. 

Pin High golf travel: fly, drive en golf!

golfreizenPin High golftravel is de nummer 1 en wellicht de bekendste golfreisaanbieder van Nederland. Zij zijn al actief sinds 1989 en bieden reizen aan voor ruim 20 landen in Europa, Afrika, Amerika en Azië. Het aanbod is zeer gevarieerd en ook geschikt voor de beginnende golfer. Van all-inclusive, culinair, wellness tot aan goedkope golfvakanties.

De inkopers van Pin High golftravel hebben elke locatie die zij aanbieden zelf bezocht en geïnspecteerd. Door dit persoonlijke contact kunnen zij op veel bestemmingen nog betere condities afspreken. Die uiteraard worden verwerkt in de arrangementen.

Pin High biedt de volgende garanties:

✅ Pin High geld terug garantie

✅ Laagste prijs garantie

✅ Gratis omruil garantie

Bezoek eens de website van Pin High Travel voor het aanbod: www.pinhigh.nl 

Pin High, meer dan een golfvakantie

TIP Wanneer je je eigen golfset mee wil nemen op een vliegvakantie dan heb je extra bescherming nodig. De regenhoes die bij je golftas zit biedt niet voldoende bescherming en kun deze je ook niet met een slot afsluiten. Lees dit artikel over golf travel bags voor meer informatie en waar je op moet letten.

Golftime: golfreizen naar topbestemmingen

golftime

Golftime is met ruim 20 jaar ervaring de specialist in golfreizen. Dankzij de jarenlange ervaring vinden zij altijd jouw perfecte golfvakantie. Zij zijn jouw travel caddy. Als een echte caddy ontzorgen zij en zorgen zij ervoor dat alles perfect is geregeld. Zo kunt je volop genieten van je golfreis. 

 

In het aanbod van Golftime zijn golfreizen naar Portugal, Spanje en Turkije populair vanwege het aangename klimaat en de grote hoeveelheid golfbanen. Dichter bij huis zijn België, Duitsland en Frankrijk favoriet vanwege de goede sfeer, betaalbaarheid en mooi banen nabij gezellige steden.

Golreis Golftime

Zomerhuisje.nl: Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië

golfreisOveral in Europa zijn prachtige golfterreinen te vinden. Frankrijk beschikt over maar liefst 600 golfbanen, met ondermeer prachtige locaties aan zee, Oostenrijk is een golfland bij uitstek en het glooiende Toscaanse landschap lijkt eveneens geschapen voor een heerlijke golfbaan. Zomerhuisje.nl verhuurt chalets en appartementen in de Alpen van Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. 

 

Verblijven in een vakantiehuis en de mogelijkheid hebben om een golfballetje te slaan in de nabije omgeving, dat is waar Zomerhuisje op geselecteerd heeft. Bezoek eens www.zomerhuisje.nl en bekijk het aanbod van ruim 80 vakantiehuizen met tenminste één golfbaan in de nabije omgeving.

Landal Greenparks ‘golfreizen’ 

golfreizen - landal greenparksMisschien nooit aan gedacht, maar je kan ook prima vanuit een Landal Greenpark een ‘golfvakantie’ boeken. Via Zoek & boek kun je met de filter op Sport en spel ‘Golfbanen’ aanvinken en zo verschijnt het aanbod van parken in de buurt van een golfbaan. Het aanbod beperkt zich niet alleen tot Nederland. Er zijn ook geschikte parken in Duitsland, Schotland en Engeland. Het grote voordeel van Engeland en Schotland is dat daar veel meer golfbanen in de buurt zijn. Zie onderstaand voorbeeld van Dundee in Oost-Schotland.  

Bezoek eens de website van Landal Greenparks voor het aanbod ‘golfreizen’: www.landal.nl

golfreis - dundee schotland

Ontdek de informatieve koopgidsen van bogeygolf.nl

 

Om je te helpen bij het oriënteren en het maken van een weloverwogen keuze vind je op bogeygolf.nl diverse koopgidsen met essentiële informatie, nuttige tips en adviezen. 


Er zijn o.a. koopgidsen beschikbaar voor golfclubs, golftrolleys, golftassen, range finders, golfhorloges, golfschoenen, handschoenen en golfballen. Via onderstaande link heb je het complete overzicht: