TUI golfvakanties: all-inclusive golfavonturen

tui golfvakanties - palmtrees and beach

Inhoudsopgave

share
tweet
mail
app
pin

Over TUI golfvakanties

tui golfvakanties

Golfen is meer dan alleen een sport; het is een ervaring die je meeneemt naar nieuwe plaatsen en uitdaagt om het beste in jezelf naar boven te halen. Bij TUI Golfvakanties begrijpen ze dit als geen ander.

 

Daarom bieden zij all-in-one golfarrangementen aan die je de ultieme golfervaring bezorgen, waar ter wereld je ook bent.

De unieke beleving van golf

Het unieke aan golf is het spelen op verschillende banen, elk met zijn eigen charme en uitdagingen. Van glooiende landschappen tot adembenemende kustlijnen, elke baan biedt een nieuwe uitdaging en een kans om je vaardigheden te verbeteren.

 

Met TUI Golfvakanties speel je op prachtige locaties over de hele wereld, zonder je zorgen te hoeven maken over de logistiek. Wij regelen alles, van vluchten tot accommodaties, zodat jij je volledig kunt concentreren op het spel.

All-inclusive gemak

Het grote voordeel van onze golfarrangementen is het gemak. Bij TUI regelen ze alles voor je, inclusief vluchten, vervoer van je golftas, accommodaties in prachtige hotels, huurauto’s op maat, greenfees en een ruime keuze aan starttijden.

 

Dit betekent geen gedoe meer met het organiseren van verschillende aspecten van je reis; met TUI is alles geregeld.

 

All-in-one bij TUI is:

  • Compleet verzorgd spelen op de mooiste banen
  • Jij kiest een bestemming, TUI regelt de rest
  • Gratis je eigen golftas mee met TUI fly

Nieuwe bestemmingen en mogelijkheden

Naast de populaire zonbestemmingen bieden zij nu ook golfvakanties dichtbij huis aan. Verblijf in eigen land of verken België, Duitsland, Luxemburg of Noord-Frankrijk.

 

Nieuwe partners, zoals het Five Nations Golfhotel en Das Vesper, bieden unieke ervaringen direct aan de baan. Bovendien introduceert TUI ook speciale golftrainingen, waarbij je kunt werken aan je vaardigheden onder begeleiding van ervaren professionals.

Boek nu en profiteer!

Met TUI Golfvakanties ben je verzekerd van een onvergetelijke golfervaring, waar je ook gaat. Pak je clubs en laat je verrassen door de magie van golf met TUI.