Podje Golf: de podcast van GOLF.NL

Inhoudsopgave

Podje Golf: de podcast van GOLF.NL

“Sietse, jonge vriend, Podje golf nummer #”. Zo begroet Gerard Louter steevast zijn jongere kompaan Sietse Herrema bij de start van elke Podje Golf podcast van GOLF.NL. Elke twee weken maken Gerard en Sietse weer een vermakelijke podcast over golf en alles wat daarmee te maken heeft. Elke podcast heeft een specifiek thema die wordt uitgediept. Onderwerpen zoals ‘Dit is het geheim van echt goed putten!’, ‘Wat maakt een golfbaan goed, of juist slecht?’ of ‘De caddie, meer dan een tassendrager?’ komen hier aan bod. 

podje golf podcasts

Hiervoor gaan Gerard en Sietse gezamenlijk op pad om op locatie hun gast gast te interviewen. Gelukkig nemen de heren zichzelf niet al te serieus en schromen zij niet om hun mening te delen.

Prijsvraag

In elke Podje Golf podcast is ook een prijsvraag waarbij je een doosje Titleist golfballen kan winnen. In het eerste seizoen moest je het ‘golf geluid’ raden en in tweede seizoen gaat het om het beantwoorden van een vraag.

Podje Golf podcast mok

Elke gast die geinterviewd wordt krijg als dank daar voor de enige echte Podje Golf mok. Een gimmick die altijd over de tafel wordt geschoven en dankbaar en lachend in ontvangst wordt genomen.

Hier kun je de podcast beluisteren

Apple podcast

Spotify

Google podcast

Wat is een podcast?

Een podcast is een geluidsopname die je bijvoorbeeld thuis, onderweg of tijdens het wandelen kan beluisteren zolang je maar toegang tot het internet hebt. Je kunt een podcast onder andere beluisteren via je smartphone of computer. Sinds COVID-19 maakt de podcast weer een enorme groei door, net als de golfsport. 


Het grote voordeel is dat je zelf kunt bepalen wanneer je naar welke podcast wil luisteren en je kunt elk moment stoppen of terug- en vooruit spoelen’. 


De naam podcast is dan ook een samenstelling van iPod en broadcast, wat in het Engelse uitzenden betekent.

Tags: podcast

Pin High, meer dan een golfvakantie