Waarom de Titleist Cart 14 golftas geweldig is!

titleist cartbag cart 14

Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

Introductie

Als je op zoek bent naar een nieuwe golftas, dan is de Titleist Golftas Cart 14 een uitstekende keuze. Deze tas heeft verschillende voordelen en is ontworpen om je golfspel te verbeteren. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van deze tas? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de Titleist cartbag.

Voordelen van de Titleist Golftas Cart 14:

 

Ruime opslagruimte
Met 14 vakken biedt deze tas opbergruimte voor elke je clubs. Daarnaast heeft deze tas maar liefst 10 opbergvakken voor je accessoires, kleding en etenswaren. Elk vak heeft een specifiek doel, waardoor je alles gemakkelijk terug kunt vinden.

 

Comfortabele draagbanden
De cartbag is voorzien van comfortabele draagband, zodat je hem gemakkelijk kunt dragen. Dit is vooral handig als je de tas op de driving range wilt gebruiken.

 

Stevige constructie
De tas is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stevige constructie. Hierdoor gaat hij lang mee en blijft hij er goed uitzien, zelfs na jarenlang gebruik.

 

Symmetrisch ontwerp

De vakken hebben een symmetrisch ontwerp: aan beide zijdes zitten dezelfde vakken voor optimale organisatie en ‘evenwicht’ in je tas. 

Titleist Cart 14 cartage
titleist cart 14 - cartbag vakken

Waar je op moet letten bij de aanschaf

 

Gewicht
De Titleist Cart 14 is ontworpen om op een trolley of buggy te worden gebruikt. Deze tas weegt slechts 2,5 kilo. Als je echter van plan bent om je golftas veel te dragen, dan kun je beter kiezen voor een lichtere standbag.

 

Prijs
Golftassen van Titleist zijn niet de goedkoopste tas op de markt. Als je een beperkt budget hebt, dan zijn er goedkopere alternatieven beschikbaar.

 

Kleurkeuze
De tas is naast de iconische Titleist zwart/rood kleur combinatie verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen (12).

Check de actuele prijs voor deze golftas in onderstaande webshops:

Conclusie

 

De Titleist Golftas Cart 14 is een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar een ruime, stevige en comfortabele tas. Als je op zoek bent naar een tas die lang meegaat en die je golfspel kan verbeteren, dan is de Titleist Golftas Cart 14 zeker het overwegen waard. Let wel op het gewicht, de prijs en de kleurkeuze bij het maken van je keuze.