Garmin Approach R10 launch monitor

Inhoudsopgave

share
tweet
mail
app
pin

De Garmin Approach R10: een betaalbare launch monitor

Je vraagt je vast regelmatig op de driving range af welke afstand je hebt geslagen. Ondanks de borden met afstand op de driving range is het meestal lastig om te zien hoe ver je hebt geslagen. Maar die dagen zijn nu voorbij. Met de Garmin Approach R10 heb je direct feedback bij elke slag. De Garmin Approach R10 is met een adviesprijs van € 599,99 een redelijk betaalbare launch monitor in vergelijking met een Trackman die al snel richting de € 20.000 gaat.

Wat deze golfsimulator uniek maakt is dat deze de balvlucht simuleerd. Dit kan zowel op de driving-range als thuis. Daarmee kun je ook thuis oefenen en krijg je alle relevante informatie. Met de Garmin Golf App heb je ook toegang krijgen tot maar liefst 42.000 ingeladen golfbanen en kun je tegen anderen spelen. Deze launch monitor is gemakkelijk in gebruik en heeft een lange batterijduur.

garmin appraoch r10 met mobiele app
Garmin Approach R10 Launch Monitor en Garmin Golf app met 42.000 golfbanen

Producteigenschappen Garmin Approach R10

De Garmin Approach R10 beschikt over de volgende features:

  • Clubsnelheid
  • Club face (invalshoek)
  • Club path (richting clubblad)
  • Angle of attack (aanvalshoek)
  • Balsnelheid
  • Lanceerhoek
  • Lanceerrichting
  • Spinsnelheid
  • Hoogte bal
  • Smashfactor (balsnelheid / clubsnelheid)

Telefoonhouder en feedback

Met de driving-range modus kun je je golfswing opnemen. De hiervoor benodigde telefoonhouder wordt standaard meegeleverd. Deze telefoonhouder kun je vastklikken aan je golftas. Je kunt hier elke smartphone in vast zetten zolang deze een breedte heeft tussen 58 tot 90 milimeter.

Daarnaast heeft de driving-range modus ook een geluidsindicatie waarbij je feedback krijgt over de belangrijkste statistieken. Daarnaast kun je ook aangeven met welke club je speelt.

Statistieken

Verbeter je consistentie in je slagen met inzage in onder andere je clubsnelheid, balsnelheid, spin, launch angle, launch richting en smashfactor.

Garmin Approach R10 statistieken

Video opnames

Bekijk en analyseer je eigen swing met de video opnames via je mobiele telefoon waarbij ook de statistieken bij elke slag worden weergegeven.

Garmin Approach R10 video

Neem eens een kijkje in onderstaande webshops:

golfhorloge Garmin Approach S62

TIP Voor informatie over afstanden op de golfbaan en het bijhouden van je scores kun je natuurlijk gebruik maken van een Garmin golfhorloge