Sale bij Jumbo Golf

Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

Sale bij Jumbo Golf

Het loont de moeite om regelmatig de website van Jumbo Golf te bezoeken voor interessante aanbiedingen. Dit is zeker het geval bij de seizoenswisselingen het geval wanneer een deel van de collectie ruimte moet maken voor de nieuwe collectie. Neem snel een kijkje op de website van Jumbo Golf om te zien of er op dit moment opruiming is. 

 

De korting op dames- en heren golfkleding en golfschoenen kan oplopen tot maar liefst 50%. Ook regelmatig zijn er aanbieding van golfmateriaal zoals golfclubs, golftassen, trolleys en golfballen. Kijk snel op de webshop er nog iets tussen zit!

Neem eens een kijkje in de webshop van Jumbo Golf:

Jumbo Golf is gestopt met de actie ’tweede halve prijs’ en het weggeven van cadeaukaarten. In plaats daarvan krijg je op heel veel artikelen direct korting waaronder golfballen, golfhandschoenen en schoenen. 

Altijd tweede halve prijs

Naast dat de sale extra interessant is biedt Jumbo Golf jaarrond scherpe prijzen en altijd voordeel bij een aantal artikelen: voor golfkleding, golfballen en golfhandschoenen geldt dat je het tweede artikel voor de halve prijs krijgt.

 

Hierbij geldt dat het laagst geprijsde artikel voor de halve prijs is.

Ook voor de dames- en heren golfkleding geldt dat je het tweede artikel voor de helft van dezelfde prijs krijgt. Hier geldt ook mix en match:  de aanbieden is ook van toepassing als je een dames kledingstuk en een heren kledingstuk koopt! 

 

Let op! Het tweede artikel voor de halve prijs is niet geldig op SALE, Superdeal en OP=OP artikelen.

Gratis cadeaukaart 

Bij de aanschaf van golfschoenen of golftrolley krijg je altijd een cadeaukaart welke je bij je volgende aankoop kan besteden. 


Let op! De gratis cadeaukaart is uitsluitend van toepassing op golfschoenen, en golftrolleys uit de huidige, nieuwste collectie. De gratis cadeaukaart is niet van toepassing op SALE, OP=OP en Superdeal artikelen.

golfshops jumbo golf cadeaukaart
adidas golfschoenen boa sluiting

TIP Als je niet helemaal zeker bent van welke type golfschoen het beste bij jou past lees dan eerst dit artikel over golfschoenen en waar je bij de aanschaf op kan letten.