Sale bij Jumbo Golf

Het is weer sale bij Jumbo Golf

Het is bij Jumbo Golf weer sale tijd om een deel van de collectie op te ruimen om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Neem snel een kijkje op de website van Jumbo Golf om te zien of er iets van je gading bij zit. 

De korting op dames- en heren golfkleding en golfschoenen kan oplopen tot maar liefst 50%. Ook bij de dames- en heren golfschoenen heb je aantrekkelijke aanbiedingen. Kijk snel op de webshop of jou maat er nog tussen zit!

Neem eens een kijkje in de webshop van Jumbo Golf:

Altijd tweede halve prijs

Naast dat de sale extra interessant is biedt Jumbo Golf jaarrond scherpe prijzen en altijd voordeel bij een aantal artikelen: voor golfkleding, golfballen en golfhandschoenen geldt dat je het tweede artikel voor de halve prijs krijgt.

Hierbij geldt dat het laagst geprijsde artikel voor de halve prijs is.

Ook voor de dames- en heren golfkleding geldt dat je het tweede artikel voor de helft van dezelfde prijs krijgt. Hier geldt ook mix en match:  de aanbieden is ook van toepassing als je een dames kledingstuk en een heren kledingstuk koopt! 

Let op! Het tweede artikel voor de halve prijs is niet geldig op SALE, Superdeal en OP=OP artikelen.

Gratis cadeaukaart 

Bij de aanschaf van golfschoenen of golftrolley krijg je altijd een cadeaukaart welke je bij je volgende aankoop kan besteden. 

Let op! De gratis cadeaukaart is uitsluitend van toepassing op golfschoenen, en golftrolleys uit de huidige, nieuwste collectie. De gratis cadeaukaart is niet van toepassing op SALE, OP=OP en Superdeal artikelen.

golfshops jumbo golf cadeaukaart
adidas golfschoenen boa sluiting

TIP Als je niet helemaal zeker bent van welke type golfschoen het beste bij jou past lees dan eerst dit artikel over golfschoenen en waar je bij de aanschaf op kan letten.

Pin High, meer dan een golfvakantie