Approach CT10 golfclub tracker

Inhoudsopgave

share
tweet
mail
app
pin

Waarvoor is de Garmin Approach CT10 golfclub tracker sensor

Met behulp van de Garmin Approach CT10 golfclub tracker kun je elke slag monitoren en vastleggen. De CT10 is een golfclub tracker die je op je golfclubs bevestigd door ze in de bovenkant van je golfgrips te schroeven. Deze sensoren kun je koppelen aan je Garmin golfhorloge en aan de Garmin-Golf-app.

Belangrijkste features van de Garmin Approach CT10 golfclub tracker

  • De geïnstalleerde sensor volgt automatisch elk schot voor elke club en houdt de score bij
  • Koppel de sensor aan een compatibele Garmin golfhorloge om automatisch elke slag te volgen, inclusief locaties, afstanden en clubtype
  • Verzamelt gegevens van elk schot en elke club, zodat je behaalde slagen en andere statistieken kunt analyseren
  • Weergave van de statistieken voor elke club waarop een sensor is geïnstalleerd, deze verschijnen op jouw compatibele Garmin golfhorloge nadat u de club uit de tas hebt gehaald
  • Kijk naar de afstand die je gemiddeld met die club slaat.
  • Bekijk de statistieken voor nauwkeurigheid tot de fairway of green

Garmin Golf-app

Voeg de Garmin Golf-app toe aan je compatibele smartphone om belangrijke statistieken en gegevens te verzamelen die je kunt gebruiken om je spel te verbeteren.

Bekijk uw statistieken voor nauwkeurigheid tot de fairway of green en voor drives, naderingsschoten, chipschoten en putten, zodat je weet welke delen van jouw spel meer aandacht nodig hebben. Je kunt ook behaalde slagen en andere statistieken volgen en analyseren.

Gebruik gegevens en statistieken over gewonnen slagen om te laten zien hoeveel slagen je hebt gewonnen of verloren in vergelijking met andere spelers in je groep.

golfclub tracker CT10 app

Approach CT10 golfclub tracker bevestigen

Het bevestigen van de CT10 sensoren op je golfclubs is heel eenvoudig. Je schroeft de sensor in het gat wat achter in je golfgrip zit. Zorg er voor dat de sensor aangedraaid is tot aan de ‘aanslag’. De sensor zit vast wanneer je deze niet meer kan bewegen. 

CT10 bevestigen op golfclub

Koppelen met Garmin golfhorloge

Koppel de CT10 sensoren met je compatible Garmin horloge voor het automatisch volgen van jouw spel. De statistieken voor elke club met een geïnstalleerde sensor worden automatisch op je golfhorloge getoond zodra je de golfclub uit je tas haalt.

De sensor is compatible met o.a. de volgende Garmin Approach modellen:

  • Garmin Approach S12
  • Garmin Approach S20
  • Garmin Approach S40 / S42
  • Garmin Approach S60 / S62
Zie op de website van Garmin voor de complete lijst met compatible producten.
CT10 en golfhorloge