Train je putting skills

Inhoudsopgave

PuttOUT Pressure Trainer

Om goed te kunnen putten moet je trainen. Met de PuttOUT Pressure Putt Trainer kun je nu ook buiten de putting green je puttvaardigheden oefenen. De trainer heeft een wit rubberen doel dat even groot is als een standaard golfhole en een curve die gemiste putts afwijst en uw perfecte putt vasthoudt, waardoor je onmiddellijk feedback krijgt over uw puttslag. Elke goede putt – die niet perfect is – rolt terug op dezelfde afstand als wanneer je deze voorbij de hole zou hebben geputt.

PuttOUT Pressure trainer
PuttOUT Pressure trainer

Met deze putt-trainer oefen je naast je richting ook de snelheid van je putts. Het ideale trainingsmaatje voor buiten de golfbaan.

Afmetingen opgevouwen – 21 x 11 x 3 cm.

 

"It's a funny thing, the more I practices the luckier I get!"
gary player
Gary Jim Player
one of the greatest golfers of all time

Deze putting skill trainer is o.a. verkrijgbaar in onderstaande webshops:

Speelt altijd met dezelfde bal

Wat ook zeker van belang is bij het putten en je golfspel in het algemeen is dat je de golfbal waarmee je speelt leert kennen. Als je steeds met een andere bal speelt, weet je nooit hoe die bal speelt. Lees hier meer over het kiezen van de juiste golfbal voor jou! 

Ontdek de informatieve koopgidsen van bogeygolf.nl

 

Om je te helpen bij het oriënteren en het maken van een weloverwogen keuze vind je op bogeygolf.nl diverse koopgidsen met essentiële informatie, nuttige tips en adviezen. 


Er zijn o.a. koopgidsen beschikbaar voor golfclubs, golftrolleys, golftassen, range finders, golfhorloges, golfschoenen, handschoenen en golfballen. Via onderstaande link heb je het complete overzicht: