Dit zijn de 10 beste putters voor een perfecte putt

beste putters

Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

Verbeter je score met deze top 10 putters van 2023

Als golfer weet je hoe belangrijk het is om een goede putter te hebben in je tas. Het is immers het clubhoofd dat het dichtst bij de bal komt en daarmee cruciaal voor je score op de green. Maar met zoveel verschillende merken en modellen op de markt kan het lastig zijn om de beste putter voor jouw spel te vinden. Om je te helpen hebben we een lijst samengesteld van de top 10 beste putters op de markt. Deze putters zijn geselecteerd op basis van hun prestaties, betrouwbaarheid, populariteit en innovatieve functies. Of je nu een beginner bent of een ervaren golfer, deze putters zullen je helpen je puttgame naar een hoger niveau te tillen en hopelijk meer birdies en up-and-downs op je scorekaart te noteren.

De vermelde prijzen zijn indicatief.

Putters op de PGA Tour

De putters die op de PGA Tour worden gebruikt variëren sterk, omdat elke golfer zijn eigen individuele voorkeuren en behoeften heeft. Maar enkele van de meest populaire puttermerken en -modellen die door PGA Tour-spelers worden gebruikt zijn:

 

Scotty Cameron

De Scotty Cameron putters behoren tot de meest populaire op de PGA Tour en worden gebruikt door veel topgolfers, waaronder Jordan Spieth, Justin Thomas en Rory McIlroy.

 

Odyssey

Odyssey putters zijn ook een populaire keuze op de PGA Tour, met veel spelers zoals Phil Mickelson en Xander Schauffele die ze gebruiken.

 

TaylorMade

TaylorMade putters zijn een andere veelvoorkomende verschijning op de PGA Tour, met spelers zoals Dustin Johnson en Jon Rahm die ze gebruiken.

 

Bettinardi

Bettinardi putters staan ​​bekend om hun precisie en gevoel en worden gebruikt door spelers zoals Matt Kuchar en Jim Furyk.

 

Ping

Ping putters zijn een andere populaire keuze op de PGA Tour, met veel spelers zoals Bubba Watson en Louis Oosthuizen die ze gebruiken.

 

Het is belangrijk op te merken dat dit slechts enkele voorbeelden zijn en dat er nog veel meer puttermerken en -modellen worden gebruikt op de PGA Tour. Uiteindelijk is de beste putter voor een golfer degene die het meest comfortabel aanvoelt en de beste resultaten oplevert op de greens.

Titleist Scotty Cameron Super Select Newport 2 (€ 494,99)

SCOTTY CAMERON SPECIAL SELECT NEWPORT 2

Deze putter heeft een klassieke uitstraling met een modern tintje en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van golfers van alle niveaus.

 

De putter is uitgerust met een enkelvoudige as en is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals 303 roestvrij staal. De midden-gewogen constructie van de putter biedt extra stabiliteit en balans, wat resulteert in een soepele en stabiele puttingstroke.

 

De Titleist Scotty Cameron Super Select Newport 2 putter heeft ook een dubbele frezingslijn (dual-mill face technology) op het putterblad, wat het tourgevoel in deze putter brengt.

 

Al met al is de Titleist Scotty Cameron Super Select Newport 2 een top-of-the-line putter die geschikt is voor golfers die op zoek zijn naar precisie en betrouwbaarheid bij het putten. Het ontwerp en de constructie van de putter maken het een favoriet onder veel professionele golfers en amateurs alike.

Odyssey White Hot Versa One CH (€ 284,00)

ODYSSEY WHITE HOT VERSA ONE CH

De Odyssey White Hot Versa One CH putter is een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar een putter met een klassiek design en moderne technologie. De putter heeft een White Hot-insert, die is ontworpen om de golfbal snel en consistent te laten rollen bij impact. Daarnaast heeft de putter een geavanceerd uitlijnsysteem, waardoor golfers gemakkelijker de juiste richting kunnen vinden bij het adresseren van de bal. De Versa-technologie biedt extra contrast en helpt om de lijn van de putt nog beter te visualiseren.

TaylorMade Spider GT X Dune Silver  (€ 384,99)

TAYLORMADE SPIDER GTX SS DUNE SILVER PUTTER

De TaylorMade Spider GT X Dune Silver putter is ontworpen voor golfers die precisie en stabiliteit op de green zoeken. De putter heeft een geïntegreerd True Path-uitlijnsysteem, waardoor golfers gemakkelijker de juiste richting kunnen vinden bij het adresseren van de bal. Daarnaast heeft de putter een nieuw en verbeterd ontwerp van de kop, dat is ontworpen om de balans en het gevoel bij impact te verbeteren. Met zijn geavanceerde design en gewichtssysteem is deze putter ideaal voor golfers die hun putt-spel willen verbeteren.

Odyssey Tri-Hot 5K Seven Double Bend (€ 434,00)

De Odyssey Tri-Hot 5K Seven Double Bend putter is een klassieke putter die is uitgerust met moderne technologie. De Tri-Hot-insert van de putter zorgt voor een consistente balrol bij impact, terwijl het geavanceerde uitlijnsysteem golfers helpt om de juiste richting te vinden bij het adresseren van de bal. Het dubbel gebogen staal en het gewichtssysteem van de putter bieden golfers meer stabiliteit en vergevingsgezindheid bij off-center slagen. Dit maakt de Odyssey Tri-Hot 5K Seven Double Bend putter ideaal voor golfers die op zoek zijn naar precisie en consistentie bij het putten.

Titleist Scotty Cameron Phantom X 12.5 (€ 429.99)

De Titleist Scotty Cameron Phantom X 12.5 putter is een van de meest geavanceerde putters op de markt. De putter is uitgerust met een multi-materiaal constructie, die zorgt voor een uitstekend gevoel en controle bij impact. De putter heeft een geavanceerd gewichtssysteem, dat is ontworpen om de putter stabiel en vergevingsgezind te maken bij off-center slagen. Daarnaast heeft de putter een geavanceerd uitlijnsysteem, waardoor golfers gemakkelijker de juiste richting kunnen vinden bij het adresseren van de bal. Met zijn geavanceerde technologie en klassieke design is de Titleist Scotty Cameron Phantom X 12.5 een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar een hoogwaardige putter.

Evnroll ER8v2 Short Plumber TourMallet (399,99)

EVNROLL ER8V2 SHORT PLUMBER TOURMALLET TOURTAC GRIP

De Evnroll ER8v2 Short Plumber TourMallet is een putter die speciaal is ontworpen om golfers te helpen hun putting-vaardigheden te verbeteren. Het heeft een compact ontwerp en een kortere schacht, waardoor het gemakkelijker is om de club te controleren en een consistente slag te slaan. De putter heeft ook een TourMallet-kop die is ontworpen om trillingen te verminderen en de nauwkeurigheid te verbeteren. De club is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen met de nieuwste technologieën om golfers te helpen hun putts te verbeteren. Over het algemeen is de Evnroll ER8v2 Short Plumber TourMallet een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar een precisieputter die hen kan helpen hun score te verbeteren.

Cobra King Vintage Cuda Single Bend

Cobra King Vintage Cuda Single Bend

De Cobra King Vintage Cuda Single Bend putter is een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar een putter met een klassiek design en moderne technologie. De putter heeft een unieke kopvorm die is ontworpen om de balans en stabiliteit bij impact te verbeteren. Daarnaast heeft de putter een CNC-gefreesde gezichtsinsert die zorgt voor een consistentere balrol bij impact. Het klassieke design van de putter geeft golfers het vertrouwen en de precisie die ze nodig hebben om putts op de green te maken.

Ping Anser 2D (€ 329.00)

De Ping Anser 2D putter is een van de meest geavanceerde putters op de markt. De putter heeft een unieke kopvorm die is ontworpen om de balans en stabiliteit bij impact te verbeteren. Daarnaast heeft de putter een geavanceerd gewichtssysteem dat zorgt voor meer stabiliteit en controle bij impact. De putter heeft ook een uniek uitlijnsysteem dat golfers helpt om de juiste richting te vinden bij het adresseren van de bal. Met zijn geavanceerde technologie en klassieke design is de Ping 2023 Anser putter een uitstekende keuze voor golfers die op zoek zijn naar precisie en consistentie bij het putten.

Wilson Model BL22 (€ 317,00)

Wilson Staff Model BL22 Blade Putter

De Wilson Model BL22 putter is een klassieke putter met moderne technologie. De putter heeft een klassieke kopvorm en een CNC-gefreesde gezichtsinsert die zorgt voor een consistentere balrol bij impact. Daarnaast heeft de putter een geavanceerd uitlijnsysteem dat golfers helpt om de juiste richting te vinden bij het adresseren van de bal. Het dubbel gebogen staal en het gewichtssysteem van de putter bieden golfers meer stabiliteit en vergevingsgezindheid bij off-center slagen. Dit maakt de Wilson Model BL22 putter ideaal voor golfers die op zoek zijn naar precisie en consistentie bij het putten.

TaylorMade Spider GT Max Single Bend Adjustable Putter (€ 474,99)

TAYLORMADE SPIDER GT MAX SB PUTTER

De TaylorMade Spider GT Max Single Bend Adjustable Putter is een van de meest geavanceerde putters op de markt. De putter heeft een uniek uitlijnsysteem dat golfers helpt om de juiste richting te vinden bij het adresseren van de bal. Daarnaast heeft de putter een geavanceerd gewichtssysteem dat zorgt voor meer stabiliteit en controle bij impact. De putter heeft ook een verstelbare hosel, waardoor golfers de hoek en de hoogte van de putterkop kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren. Met zijn geavanceerde technologie en aanpasbare design is de TaylorMade Spider GT Max Single Bend Adjustable Putter een uitstekende keze voor golfers die op zoek zijn naar precisie en consistentie bij het putten.