Ontdek de voordelen van de Flat Cat putter grip

flat cat putter grips

Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

De voordelen van de Flat Cat putter grip

 

De Flat Cat putter grip biedt verschillende voordelen die je putspel naar een hoger niveau tillen. Hieronder komen de belangrijkste voordelen aan bod.

 

Verbeterde stabiliteit en controle

Deze putter grip is ontworpen om een stabiele en stevige grip te bieden. De bredere en vlakkere vorm van de grip zorgt voor een betere stabiliteit tijdens je putswing. Hierdoor kun je meer controle uitoefenen over de richting en snelheid van de bal.

 

Verbeterd gevoel en feedback

De grip van de Flat Cat is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat een comfortabel gevoel in de hand biedt. Het geeft ook directe feedback over je putslag, waardoor je snel kunt aanpassen en verbeteren.

 

Optimale uitlijningsondersteuning

Een van de opvallende kenmerken van de Flat Cat putter grip is de unieke uitlijningshulp. De grip heeft een platte bovenkant met een ingebouwde lijn die je helpt bij het nauwkeurig uitlijnen van je putterface. Dit draagt bij aan een consistente en precieze afstelling van je putt.

 

Verminderde polsbreuk

Dankzij de bredere vorm van de grip wordt de polsbreuk verminderd tijdens je putbeweging. Dit helpt bij het behouden van een stabiele polspositie, wat resulteert in een soepele en gecontroleerde slag.

 

Meer consistentie en nauwkeurigheid

Door de voordelen van stabiliteit, controle, feedback en uitlijningsondersteuning draagt de Flat Cat putter grip bij aan een hogere mate van consistentie en nauwkeurigheid in je putslagen. Je zult merken dat je meer putts binnen de gewenste afstand kunt houden en dat je resultaten op de greens verbeteren.

 

Welk formaat Flat Cat putter grip kopen?

 

Helaas is er geen eenduidig antwoord te geven op welke maat voor jou geschikt is. Het gaat vooral om waar je eigen voorkeur naar uitgaat. Als richtlijn kun je het volgende aanhouden:

 

Als je hebt gemerkt dat een oversized puttergrip niet helemaal goed is of je hebt relatief kleine handen, dan zijn de maten Slim en Svelte de keuze voor jou. Als een grotere grip comfortabeler voor je is, bekijk dan de maten Fat en Big Boy. Mochten beide niet van toepassing zijn ga dan voor de Standard maat.

In onderstaande tabel vind je de diameter en gewicht van de beschikbare formaten

Maat Diameter Gewicht
Slim 27,7 mm 40 gram
Svelte 31,2 mm 50 gram
Standard 34,8 mm 60 gram
Fat 38,1 mm 80 gram
Big Boy 42,9 mm 100 gram

 

flat cat putter grip maten
Beschikbare maten Flat Cat putter grip

De Flat Cat putter grip is te bestellen via Amazon.

Mocht je geen ervaring hebben met het vervangen van grips, lees dan het artikel zelf je grip vervangen voor informatie over hoe je dat moet doen.