Ontdek Chi Chi – The Golf Venue in Utrecht

chi chi - the golf venue

Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

Een revolutie in de golfwereld

Bij Chi Chi – The Golf Venue in Utrecht wordt golfen naar een hoger niveau getild. Geen saaie, ouderwetse golfbanen met stoffige regels, maar een ultramoderne golfervaring die voor iedereen toegankelijk is.

De ultieme golfervaring

Driving range: plezier en prestatie in één!

Op de driving range vind je geen saaie ballenbakken, maar een interactieve speeltuin voor golfers van alle niveaus. Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje ‘wie slaat het verst’ of werk aan je swing met behulp van onze geavanceerde Inrange baltechnologie.

 

EAT & DRINK: Lekker eten, goed gezelschap

Na een intensieve golfsessie is er niets lekkerder dan ontspannen met een hapje en een drankje. Het gezellige restaurant en terras bieden een uitgebreide selectie aan bites, cocktails en meer. Of je nu wilt bijpraten met vrienden of gewoon wilt genieten van het uitzicht, bij Chi Chi ben je aan het juiste adres.

 

GROUPS & EVENTS: Voor elk gezelschap

Of je nu een bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of teambuildingdag organiseert, bij Chi Chi ben je aan het juiste adres. De faciliteiten zijn geschikt voor groepen van alle groottes en de gastvrije medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement een succes wordt.

 

GOLF ACADEMY: Leer van de besten

Wil je je golfvaardigheden verbeteren? De Chi Chi Academy is de golfschool voor iedereen. Voor zowel  de startende- als gevorderde golfers hebben zij een gevarieerd lesaanbod. 

 

Schrijf je in voor lessen bij de Chi Chi Golf Academy. De ervaren instructeurs staan klaar om je te helpen je spel naar een hoger niveau te tillen.

 

De Chi Chi Golf Academy biedt de volgende mogelijkheden:

  1. Privé-golflessen
  2. GVB / Handicap 54 in 2 dagen voor € 149*
  3. Privé-golflespakket: 11 lessen met 1-5 personen**
  4. Entertainment bay met instructie van golfpro


* onder voorbehoud van prijswijziging

** prijsindicatie 1 persoon € 650 pp / 5 persoon € 200 pp 

Het verhaal achter Chi Chi

Chi Chi – The Golf Venue is vernoemd naar de legendarische Puerto Ricaanse golfpro Juan Antonio ‘Chi Chi’ Rodríguez. Net als zijn naamgenoot staat Chi Chi voor passie, plezier en vernieuwing in de golfwereld.

 

Een succesvolle heropening

Na een moeilijke start heeft Chi Chi – The Golf Venue zijn plek veroverd als een van de meest populaire golfbestemmingen in de regio. Dankzij de steun van trouwe investeerders en het enthousiasme van het team kunnen zij elke dag golfers verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring.

 

De toekomst van golfen

Met de innovatieve benadering van golf blijft Chi Chi streven naar nieuwe hoogten in de golfwereld. Het doel is om golf leuk en toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Bezoek en ervaar zelf de WOW-factor van golfen bij Chi Chi – The Golf Venue.

 

Ontdek meer over onze openingstijden, tarieven en reserveringen op chichiutrecht.nl.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Chi Chi is ultramoderne ­driving range met heel veel afslagpunten, bays, pro-studio’s, oefengebieden, interactieve golf games en  een 9-holes baan die het hele jaar open is. Daarnaast is er eer fraaie bar, restaurant, terras en event- en vergaderruimtes. Samen maakt dat de WOW-factor compleet. Chi Chi is gelegen aan het Noorderpark bij Utrecht.

Ja, Chi Chi – The Golf Venue biedt hier voor het volgende les programma:

 

– Privé-golflessen

– GVB / Handicap 54 in 2 dagen

– Privé-golflespakket: 11 lessen met 1-5 personen

– Entertainment bay met instructie van golfpro