The Links Valley in Ermelo

the links valley

Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

Introductie The Links Valley

Gelegen in de prachtige Veluwe in Ermelo, biedt de golfbaan Links Valley een uitdagende golfervaring voor zowel beginners als ervaren golfers. Met een uniek ontwerp en professionele faciliteiten, is deze baan de ideale bestemming voor een dagje golfen.

De geschiedenis van The Links Valley

Links Valley is opgericht in 2010 en is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Alan Rijks. Het is gebouwd op het terrein van een voormalige boerderij en is ontworpen om in harmonie te zijn met het omliggende landschap. Het resultaat is een prachtige golfbaan met een natuurlijke uitstraling en een uitdagend ontwerp.

Het ontwerp van de Baan

Links Valley heeft een links-stijl ontwerp, wat betekent dat het is ontworpen om te spelen als een traditionele Schotse golfbaan. De baan heeft een uitdagend terrein met heuvels, waterhindernissen en strategisch geplaatste bunkers. Het ontwerp van de baan is zorgvuldig overwogen om zowel beginners als ervaren golfers uit te dagen.

 

Wat The Links Valley bijzonder maakt is dat dit de eerste golfbaan in Europa is die reversable is. Dat wil zeggen dat je op de ene dag North-Course loopt en op de volgende dag in tegengestelde richting op de South-Course. 

De nummer 1 van Nederland

The Links Valley is weer als beste golfbaan gewaardeerd door Leadingcourses. Dit is op basis van de Golfers’ Choice Ranglijst van de beste golfclubs van Nederland met 9 holes in 2023. Hierin worden alleen golfclubs meegenomen die voldoende beoordelingen hebben gekregen. De golfbaan wordt golfers beoordeeld op de kwaliteit van de golfbaan, onderhoud, clubhuis en aanwezige faciliteiten.

 

Bekijk ook maar eens onderstaande golfbaanvlog voor een impressie van deze baan:

Faciliteiten voor Golfers

Links Valley biedt een scala aan faciliteiten voor golfers, waaronder een driving range met Toptracer, putting green en chipping area. Golfers kunnen ook gebruik maken van de golfshop, waar ze alles kunnen vinden wat ze nodig hebben om hun spel te verbeteren, inclusief clubs, ballen en accessoires. Het clubhuis is de ideale plek om te ontspannen na een rondje golf, met een restaurant en bar waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd en een drankje.

Evenementen en Wedstrijden

Links Valley organiseert regelmatig evenementen en wedstrijden, waaronder toernooien voor zowel individuele golfers als teams. Of u nu een beginnende of ervaren golfer bent, er is altijd wel een evenement dat bij u past. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen evenement te organiseren op Links Valley, zoals een bedrijfsuitje of een verjaardagsfeestje.

Duurzaamheid en Natuurbehoud

Links Valley heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en natuurbehoud. De golfbaan is ontworpen om in harmonie te zijn met het omliggende landschap en er is veel aandacht besteed aan het behoud van de natuurlijke omgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale vogelkasten geplaatst om de biodiversiteit te bevorderen.

Samengevat

Links Valley is een prachtige golfbaan met een uniek ontwerp en professionele faciliteiten. Of u nu een beginnende of ervaren golfer bent, deze baan biedt voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek de charme van golfen op Links Valley in Ermelo.