TaylorMade Qi IJzers: een fusie van precisie en afstand

taylormade qi ijzers

Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

Inleiding TaylorMade Qi ijzers

TaylorMade Golf introduceert met trots de langverwachte 2024 Qi IJzers, een baanbrekende toevoeging aan hun assortiment die de categorie van game improvement ijzers herdefinieert. Met een focus op rechte afstand zijn deze ijzers ontworpen om golfers een ongeëvenaarde combinatie van precisie, afstand en een solide gevoel te bieden.

Ontworpen voor rechte afstand

De Qi IJzers vallen op door hun minimalistische esthetiek en geavanceerde multi-materiaaltechnologie. Ze streven naar de optimale combinatie van afstand, nauwkeurigheid en een solide gevoel in een uitnodigend game-improvement pakket.

Het hart van de Qi IJzers is de individuele optimalisatie van het clubhoofd, organische clubbladontwerpen en FLTD CG, die allemaal samenwerken om golfers te helpen de ‘right miss’ te minimaliseren. Veel golfers in de game improvement categorie hebben de neiging om te slicen. Daarom hebben we de Qi IJzers ontworpen met aanzienlijk minder rechtsaf-bias, voor rechtere en nauwkeurigere slagen.

Uitgebreide technologieën | geïntegreerd systeemontwerp

Met de Qi IJzers introduceert TaylorMade zijn nieuwe Geïntegreerde Systeemontwerp – een reeks technologieën gericht op het optimaliseren van elk individueel ijzerhoofd. Het voordeel van ons systeem ligt in de mogelijkheid om communicatie tussen belangrijke technologieën te vergemakkelijken gedurende het hele engineeringproces. Dit is cruciaal omdat het ontwerp van het clubblad, de functionaliteit van de Speed Pocket en de massaverdeling onderling verbonden zijn en samen de balsnelheden, lanceerhoeken en spinrates beïnvloeden.

 

Gedreven door organische clubbladgeometrieën, Cap Back Design en Speed Pocket-technologie stemt deze allesomvattende benadering de prestaties van elk clubhoofd af om ideale afstanden, uitstekende balsnelheden en consistente lanceerhoeken in de hele set te garanderen.

Superieur Geluid & Gevoel

Om het geluid en gevoel te verbeteren, hebben de 2024 Qi IJzers opnieuw ontworpen HYBRAR Echo Dampers in de 4- tot 9-ijzers. Deze dempers zijn individueel ontworpen voor elk ijzer en verminderen ongewenste trillingen effectief. Ze werken samen met Cap Back Design en een 360-uitsparing met dik-dun bovenlijngeometrie om de COR en vergevingsgezindheid te maximaliseren, terwijl een wenselijk geluid en gevoel behouden blijven.

Qi HL IJzers | hoog & licht

De Qi HL IJzers zijn ontworpen voor spelers die hogere lanceringen en snellere clubhoofdsnelheden zoeken. Loftconfiguraties zijn ongeveer 2° hoger dan het standaard Qi-model, wat bijdraagt aan het vermogen van Qi HL om verhoogde lanceerhoeken te bereiken. Een andere kenmerkende eigenschap is het gewichtsverlies, waarbij Qi HL-constructies tot 26g lichter zijn dan een standaard Qi ijzer, bedoeld om de clubhoofdsnelheid en algehele prestaties voor een specifiek publiek te verbeteren.

Specificaties, prijs & beschikbaarheid

 

Vanaf 9 januari 2024 kunnen de Qi IJzers worden voorbesteld, en ze zijn verkrijgbaar in de winkel vanaf 2 februari 2024. De Qi IJzers hebben een adviesprijs per ijzer van €183 voor staal en € voor grafiet. Ze worden aangeboden in 4-PW, AW, SW, LW en zijn uitgerust met KBS Max MT 85 stalen shafts (S, R) of Fujikura’s Ventus Blue grafieten shafts (7S, 6R & 5A). Qi HL zal worden aangeboden in 5-PW, AW, SW en wordt geleverd met KBS Max Lite (S, R) shafts. Voor vrouwen zijn de Qi en Qi HL IJzers uitgerust met de Fujikura Speeder NX TCS 40 shafts.