Jumbo Golf – dé webshop voor golfenthousiastelingen

Inhoudsopgave

Picture of hilbert

hilbert

de bloggende golfer

share
tweet
mail
app
pin

Jumbo Golf: one-stop-shopping

In de afgelopen jaren is golfen uitgegroeid tot een populaire sport over de hele wereld. Of je nu een ervaren golfer bent of net begint met deze prachtige sport, het hebben van de juiste uitrusting is essentieel. Een van de meest bekende en betrouwbare namen in de golfwereld is Jumbo Golf, een webshop die zich richt op alles wat met golf te maken heeft. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Jumbo Golf en waarom het een uitstekende keuze is voor golfers van alle niveaus.

Een breed assortiment aan golfuitrusting

Jumbo Golf biedt een uitgebreid assortiment aan golfuitrusting, waardoor het gemakkelijk is om alles te vinden wat je nodig hebt op één plek. Of je nu op zoek bent naar golfclubs, golftassen, golfschoenen, golfballen of golfkleding, Jumbo Golf heeft het allemaal. Ze werken samen met gerenommeerde merken zoals Callaway, TaylorMade, Titleist en Nike, zodat golfers kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de producten die ze aanbieden

Deskundig advies en uitstekende klantenservice

Wat Jumbo Golf onderscheidt van andere webshops is hun toewijding aan het bieden van deskundig advies en uitstekende klantenservice. Het team van Jumbo Golf bestaat uit golfexperts die gepassioneerd zijn over de sport en graag hun kennis en ervaring delen met klanten. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste golfclubs, het verbeteren van je swing of het begrijpen van de nieuwste golftechnologieën, het team van Jumbo Golf staat altijd klaar om te helpen.

 

Daarnaast biedt Jumbo Golf ook een soepel retourbeleid en snelle levering. Als een product niet aan je verwachtingen voldoet, kun je het eenvoudig retourneren en krijg je je geld terug. Dit geeft golfers gemoedsrust bij het online winkelen, wetende dat ze goed worden ondersteund in hun aankoop.

Competitieve prijzen en aanbiedingen

Bij Jumbo Golf vind je niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook competitieve prijzen en regelmatige aanbiedingen. Ze begrijpen dat golfen een passie is die niet altijd goedkoop is, en streven ernaar om hoogwaardige producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Daarnaast organiseren ze vaak speciale kortingsacties en promoties, waardoor golfers de kans krijgen om hun uitrusting te upgraden zonder de bank te breken.

Community en evenementen

Jumbo Golf is meer dan alleen een webshop; ze hebben ook een bloeiende golfcommunity. Via hun website en sociale mediakanalen kunnen golfers in contact komen met elkaar, ervaringen delen en tips uitwisselen. Bovendien organiseert Jumbo Golf regelmatig evenementen, zoals demo-dagen en clinics, waar golfers de nieuwste producten kunnen uitproberen en kunnen leren van professionals in de sport. Dit zorgt voor een gevoel van verbondenheid en bevordert de passie voor golf binnen de Jumbo Golf-gemeenschap.

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid

Jumbo Golf hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Ze streven ernaar om milieuvriendelijke producten aan te bieden en werken samen met leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid. Bovendien ondersteunen ze verschillende liefdadigheidsinitiatieven en golfprojecten die toegang tot de sport bevorderen en golfen voor iedereen toegankelijk maken.

Neem snel een kijkje in de webshop van Jumbo Golf:

Jumbo Golf winkels

Naast de online golfwinkel heeft Jumbo Golf ook nog 11 fysieke winkels. Hier kun je terecht voor het zelf testen van golfclubs. Het is aan te raden om hiervoor telefonisch of online een afspraak te maken van een clubfitting afspraak

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan dan is het goed om te weten dat je voor bestelling vanaf € 50,- geen verzendkosten betaald en zonder kosten het artikel kan retourneren. Voor bestellingen tot € 50,- zijn de verzendkosten € 4,99.

 

De Jumbo Sports Golfwinkels zijn te vinden in de onderstaande plaatsen. Klik op de winkel voor het adres en openingstijden of bezoek deze pagina op de website van Jumbo Golf:

Overzicht Jumbo Golf winkels in Nederland

JUMBO GOLF AMSTERDAM


GOLF / HOCKEY / WINTERSPORT

Bezoekadres

Roesiel 16 (eerste verdieping)
1043 BL Amsterdam

Contact
+31 20 2106210

 

amsterdam@jumbosports.com

JUMBO GOLF ROTTERDAM

 

Bezoekadres

Cor Kieboomplein 111
3077 MK Rotterdam

Contact
+31 20 2106210

 

rotterdam@jumbogolf.com

JUMBO GOLF ARNHEM

 

Bezoekadres

Heerlenstraat 65a
6845 AE Arnhem

Contact
+31 26 7676036

 

arnhem@jumbogolf.com

JUMBO GOLF BUNNIK

Bezoekadres
Kosterijland 1
3981 AJ Bunnik

 

Contact
+31 30 6594040

 

JUMBO GOLF VEGHEL

Bezoekadres

Rijksweg 16
5462 CG Veghel

Contact
+31 413 762539

 

JUMBO GOLF & HOCKEY EINDHOVEN

 

GOLF / HOCKEY

 

Bezoekadres

Hurksestraat 48
5652 AL Eindhoven

Contact
+31 40 218 6040

 

JUMBO SPORTS KERKRADE


GOLF / HOCKEY / WINTERSPORT

 

Bezoekadres

Wiebachstraat 77a
6466NG Kerkrade 

Contact
+31 45 2070000

 

JUMBO GOLF NIEUWEKERK A/D IJSSEL

 

Bezoekadres (nabij golfbaan Hitland)

Blaardorpseweg 2
2911 BC Nieuwerkerk aan den IJssel

 

hitland@jumbosports.com

JUMBO GOLF & HOCKEY RIJSWIJK

 

GOLF / HOCKEY

Bezoekadres

Patrijsweg 34
2289 EX Rijswijk

 

rijswijk@jumbosports.com

JUMBO GOLF & HOCKEY TETERINGEN

 

GOLF / HOCKEY

Bezoekadres

Oosterhoutseweg 129b
4847 DB Teteringen

 

breda@jumbogolfhockey.com

JUMBO GOLF SHOP TILBURG


Bezoekadres

Gilzerbaan 400
5032 VC Tilburg

 

tilburg@jumbogolfhockey.com