De golfwinkel van NL: Jumbo Golf

Inhoudsopgave

Jumbo Golf golfwinkel: golfspecialist

Jumbo Golf heeft zich als golfwinkel ontwikkelt tot golfspecialist die alles heeft voor de recreative- en professionele golfer. Hier is ongeacht je budget zowel in de online alswel in de ‘stenen’  golfwinkels genoeg te kiezen en te testen.  

In het kort

In 2003 is Jumbo Supermarkten gestart met de golfwinkel Jumbo Golfwereld. Inmiddels is de naam omgedoopt in Jumbo Golf en uitgegroeid tot de grootste golfwinkel van Nederland met maar liefst 9 winkels.


Deze fysieke golfwinkels zijn de te vinden in de volgende plaatsen: Amsterdam, Arnhem, Bunnik, Eindhoven, Kerkrade, Nijverdal, Rotterdam, Teteringen en natuurlijk Veghel (Jumbo Supermarkten is gevestigd in Veghel).


Hiervan zijn er twee zelfs een superstore. Deze zijn gevestigd in Amsterdam en Eindhoven. Onderaan dit artikel vind je een link naar alle golfwinkels met adresgegevens en openingstijden.

Kies & mix tweede halve prijs

Naast de standaard lage prijs biedt Jumbo Golf ook multi-voordeel wanneer je meer in dezelfde productgroep koopt. 

Voor alle golf bovenkleding zoals een polo, trui, shirt of jack geldt tweede halve prijs. Je mag hier meerdere merken mixen maar ook dames- en herenkleding. En zelfs golf- en hockey bovenkleding. Hierbij geldt de halve prijs voor het goedkoopste artikel.

Ook golfballen kun je hier zeer voordeling kopen. Bestel twee dozen golfballen betaal de tweede slechts de halve prijs. Deze korting geldt daarnaast voor elke tweede doos! 

Bij golfhandschoenen geldt hetzelfde als de golfballen. Ook hier tweede halve prijs, maar ook voor elke tweede golfhandschoen. Altijd fijn om een extra golfhandschoen bij je te hebben!

Jumbo Golf cadeaukaart bij golfschoenen of golftrolley

Bij de aanschaf van golfschoenen of een golftrolley ontvang je en gratis Jumbo Golf cadeaucard. De hoogte is afhankelijk van de prijs van het artikel. Voor golfschoenen kan dit oplopen tot maar liefst € 20,-  en voor een golftrolley kan dat zelfs oplopen tot € 250,-

golfshops jumbo golf cadeaukaart

Neem snel een kijkje in de webshop van Jumbo Golf of ga eens langs in één van de winkels

Jumbo Golf winkels

Naast de online golfwinkel heeft Jumbo Golf ook nog 9 fysieke winkels. Hier kun je terecht voor het zelf testen van golfclubs. Het is aan te raden om hiervoor telefonisch of online een afspraak te maken van een clubfitting afspraak

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan dan is het goed om te weten dat je voor bestelling vanaf € 50,- geen verzendkosten betaald en zonder kosten het artikel kan retourneren. Voor bestellingen tot € 50,- zijn de verzendkosten € 4,99.

De Jumbo Sports Golfwinkels zijn te vinden in de onderstaande plaatsen. Klik op de winkel voor het adres en openingstijden of bezoek deze pagina op de website van Jumbo Golf:

TIP lees dit artikel voor meer informatie over golfschoenen 

Tags: clubfitting, golfballen, golfclubs, golfhandschoen, golfshop, webshop

Pin High, meer dan een golfvakantie