De golfwinkel van NL: Jumbo Golf

Inhoudsopgave

Jumbo Golf golfwinkel: golfspecialist

Jumbo Golf heeft zich als golfwinkel ontwikkelt tot golfspecialist die alles heeft voor de recreative- en professionele golfer. Hier is ongeacht je budget zowel in de online alswel in de ‘stenen’ golfwinkels genoeg te kiezen en te testen.  

 

In het kort

In 2003 is Jumbo Supermarkten gestart met de golfwinkel Jumbo Golfwereld. Inmiddels is de naam omgedoopt in Jumbo Golf en uitgegroeid tot de grootste golfwinkel van Nederland met maar liefst 11 winkels. Begin 2023 zijn Rijswijk en Hitland toegevoegd. Dit betreft twee voormalige vestigingen van Golfplaza.

 

Deze fysieke golfwinkels zijn de te vinden in de volgende plaatsen: Amsterdam, Arnhem, Bunnik, Eindhoven, Hitland, Kerkrade, Nijverdal, Rijswijk, Rotterdam, Teteringen en natuurlijk Veghel (Jumbo Supermarkten is gevestigd in Veghel).

Hiervan zijn er twee zelfs een superstore. Deze zijn gevestigd in Amsterdam en Eindhoven. Onderaan dit artikel vind je een link naar alle golfwinkels met adresgegevens en openingstijden.

Neem snel een kijkje in de webshop van Jumbo Golf of ga eens langs in één van de winkels

Jumbo Golf winkels

Naast de online golfwinkel heeft Jumbo Golf ook nog 9 fysieke winkels. Hier kun je terecht voor het zelf testen van golfclubs. Het is aan te raden om hiervoor telefonisch of online een afspraak te maken van een clubfitting afspraak

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te gaan dan is het goed om te weten dat je voor bestelling vanaf € 50,- geen verzendkosten betaald en zonder kosten het artikel kan retourneren. Voor bestellingen tot € 50,- zijn de verzendkosten € 4,99.

 

De Jumbo Sports Golfwinkels zijn te vinden in de onderstaande plaatsen. Klik op de winkel voor het adres en openingstijden of bezoek deze pagina op de website van Jumbo Golf:

Tags: clubfitting, golfballen, golfclubs, golfhandschoen, golfshop, webshop