jumbo hockey
WEBSHOPS

Jumbo Hockey: dé plek voor hockeyliefhebbers

Als hockeyspeler weet je dat de juiste uitrusting en kleding het verschil kunnen maken op het veld. Daarom hebben we Jumbo Hockey grondig onder de loep genomen om te ontdekken waarom het de ultieme bestemming is voor iedereen die van deze geweldige sport houdt.

golfregels kort uitgelegd
REGELS & SPELUITLEG

Golfregels kort uitgelegd

Golf is niet alleen een sport van vaardigheid en precisie; het draait ook om regelkennis. In dit artikel gaan we dieper in op waarom het beheersen van de golfregels zo cruciaal is en hoe het boek ‘Golfregels kort uitgelegd’ boek van Expert Golf jouw ultieme gids kan.

netto double bogey
REGELS & SPELUITLEG

Wat is een netto double bogey?

Golf is een sport van precisie en strategie, waarbij elke slag telt. Als je nieuw bent in de golfsport, kunnen termen zoals ‘double bogey’ en ‘netto score’ wat verwarrend klinken. Maak je echter geen zorgen, want in dit artikel gaan we dieper in op wat een netto double bogey is.

pinnacle golfballen
GOLFBALLEN

Pinnacle Rush en Soft: betaalbare golfballen

Ontdek de kenmerken en voordelen van Pinnacle Rush en Pinnacle Soft golfballen. Deze betaalbare opties worden verkocht in sets van 15 stuks. Kies de ideale bal om je golfspel te optimaliseren.

wat is een bogey in golf
GOLFTERMEN

Wat is een bogey in golf?

Ontdek de ins en outs van een bogey in golf. Van de definitie en oorsprong tot de invloed op je totale score, dit artikel helpt je omgaan met deze uitdagingen op de baan. Leer waarom bogeys niet altijd slecht zijn en krijg waardevolle tips om je spel te verbeteren.

wat verdiend een caddie
MEDIA & ENTERTAINMENT

Wat verdiend een caddy op de PGA Tour?

Caddies zijn meer dan alleen tasdragers. Ze fungeren als adviseurs, afstandsmeters en mentoren. Hun taken omvatten clubadvies, het lezen van greens, balans in emotionele steun en strategische begeleiding. In dit artikel duiken in wat een caddie verdiend.

shoefresh schoenverfrisser
GOLFSCHOENEN

Revitaliseer je golfschoenen met Shoefresh

Hebben jouw golfschoenen te maken met hardnekkige geuren en aanhoudend vocht? Laat onaangename luchtjes en vochtigheid je spel niet beïnvloeden. Maak kennis met Shoefresh – jouw ultieme partner om je golfschoenen in topconditie te houden. Zeg vaarwel tegen ongemak!

golfsokken
GOLFKLEDING

Golfsokken: stap in comfort voor beter spel

Golfsokken spelen een cruciale rol in jouw golfervaring. Ontdek de voordelen van hoogwaardige golfsokken en leer waar je op moet letten bij het kiezen van de perfecte sokken voor maximaal comfort en prestaties op de green.

handicap verlagen
VAARDIGHEDEN

Handicap verlagen: in twee jaar van handicap 30 naar 8

Ontdek hoe een Erndog Golf in slechts twee jaar zijn handicap verlaagde van 30 naar 8. Leer over mentale verschuivingen, het bijhouden van statistieken, het zoeken naar professionele begeleiding, efficiënt oefenen en spelen met vertrouwen. Waardevolle inzichten voor je eigen spel!

footjoy-chill-out-pullover
GOLFKLEDING

Footjoy Chill-out pullover: warm, stijlvol en comfortabel

Op zoek naar de perfecte golftrui om je spel naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! De Footjoy Chill-out Pullover biedt golfers de ideale mix van warmte, comfort en stijl, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van elke slag, ongeacht de weersomstandigheden.

powerball golf
TRAINING

Trainen met een Powerball: de geheime troef

Als golfer ben je altijd op zoek naar manieren om je spel te verbeteren. Een uiterst effectieve methode is het trainen met een Powerball. Deze compacte tool biedt tal van voordelen voor golfers van alle niveaus. Ontdek hoe Powerball-training je golfspel kan perfectioneren.

doelgericht trainen
VAARDIGHEDEN

Doelgericht trainen voor betere prestaties

Ontdek het belang van doelgericht trainen om je spel naar een hoger niveau kan tillen. In dit artikel presenteren we verschillende trainingsvoorbeelden, van techniek en fysieke oefeningen tot mentale strategieën, die je helpen je golfprestaties te verbeteren en consistenter te spelen.