STEALTH: TaylorMade’s nieuwe driver

Inhoudsopgave

TaylorMade Stealth drivers

TaylorMade introduceert de een nieuwe driver: STEALTH! Deze driver heeft een clubface die volledig uit carbon bestaat. Dit zorgt voor een nog betere gewichtsverdeling ten op zichte van de SIM2. Hierdoor genereert deze club meer kracht en is vergevingsgezinder.

Het slagvlak van de TaylorMade STEALTH is opgebouwd uit 60 lagen carbon in plaats van het gebruikelijke titanium of aluminium. De reden dat TaylorMade dit zo heeft ontwikkeld is omdat carbon veel lichter is en minimaal net zo sterk.

TaylorMade_STEALTH_driver

Wat TaylorMade zegt over de Stealth-driver:

“De afgelopen 20 jaar was Titanium een rage. Maar we hebben altijd geweten dat elk materiaal een limiet heeft. Dus we begonnen de grenzen te verleggen en nu laten we de oude race achter ons om een compleet nieuwe te beginnen. Een race die verder gaat dan het hier en nu om de lat hoger te leggen voor wat mogelijk is. Na 20 jaar in de maak zijn de grenzen van titanium overschreden. Introductie van Stealth-drivers met 60X Carbon Twist Face. 

Welkom in het Carbonwood-tijdperk!
taylomade logo
TaylorMade

Deze TaylorMade STEALTH driver is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

STEALTH
De meest toegankelijke driver uit de gehele range. Geschikt voor golfers met HCP 12-54.


STEALTH HD

Bij deze ‘High Draw’ driver zit het gewicht meer in de hiel. Dit model zorgt het de meest voor een draw. Daarmee is deze driver met name geschikt voor golfers die van nature een fade of slice slaan. De draw in deze club buigt die fade/slice om naar een rechtere balvlucht. De Stealth HD is ook verkrijgbaar in een ladies variant. Geschikt voor golfers met HCP 0-54.


STEALTH PLUS+

Deze driver kenmerkt is door een Low Spinrate. Het gewicht bij dit model zit meer achterop en voor meer controle en een lagere balvlucht. Deze driver is het meest geschikt voor de betere golfer. Geschikt voor golfers met HCP 0-54.


De TaylorMade Stealth driver is standaard uitgevoerd met een Hzrdus Smoke RDX Red graphite shaft en voorzien van een Lamkin CrossLine 360.

STEALTH

STEALTH HD

STEALTH PLUS

LADIES STEALTH HD

TaylorMade_STEALTH_driver
TaylorMade stealth driver
TaylorMade stealth driver
TaylorMade stealth ladies driver

Kijk voor de TaylorMade Stealth drivers of andere drivers in onderstaande golfshops:

golfgrip vervangen

Is je huidige driver nog niet aan vervanging toe? Kijk eens of je grips aan vervanging toe zijn. Je kunt ze eenvoudig zelf vervangen. Lees hier hoe je dat doet.

Tags: driver, golfclubs, koopgids

Pin High, meer dan een golfvakantie